Издръжливост и дълъг живот
Здрава конструкция за години надеждна употреба.
Сглобяване за по малко от 30 сек
Бърз и лесен монтаж без усилия.
Компактна и лесна за съхранение
Малка опаковка и сгъваем дизайн за удобно пренасяне.
Иновативен дизайн
Оптимална топлопроводимост за равномерни резултати.
Аксесоари за всяка нужда
Практични допълнения за удобно готвене.
Защо да избереш FixGrill от DiCalore
Компактна. Здрава.
Винаги с теб.

Как една идея се превърна в реалност
FixGrill започна като смела идея – да превърнем готвенето на скара в изкуство. Ние сме новаторска фирма, вдъхновена от страстта към качествената храна и безупречния дизайн. Създадени с ясната цел да предложим на клиентите си не просто скара, а цялостно преживяване, което съчетава удобство, стил и несравним вкус.
Нашият екип е съставен от експерти с разнообразен опит в инженерството, дизайна и кулинарията. Заедно се стремим към едно нещо – да предложим продукт, който да отговаря на най-високите стандарти за качество и да вдъхновява кулинарни приключения.


Какво ни прави уникални?
Вярваме, че добрата скара е нещо повече от инструмент – тя е мост между хората. Независимо дали организирате семейно събиране, парти с приятели или просто обичате да приготвяте храна на открито, FixGrill е вашият надежден партньор. Всяка скара е проектирана така, че да бъде удобна, ефективна и красива, допълвайки всеки кулинарен стил.
Нашата мисия е да вдъхновяваме
Ние предлагаме продукти, които са едновременно иновативни и достъпни. С FixGrill вие не просто купувате скара – вие избирате качество, което говори за себе си. Нека заедно създадем мигове, изпълнени с аромат, вкус и уют около грила. Доверете се на иновациите, насладете се на удобството и се отдайте на удоволствието от приготвянето на храна с FixGrill.


🔥 Избери DiCalore Fix Grill и се наслади на перфектното BBQ!
Готов за огъня. Готов за приключения.
Завърши перфектното BBQ с точните аксесоари! 🔥🍖
Брикети от дървени въглища с FCA сертификат – 4кг
Сертифицирани брикети от дървени въглища – перфектният избор за вашето барбекю!
Нашите висококачествени брикети от дървени въглища са създадени специално за любителите на гриловането и професионалните готвачи, които търсят надежден и ефективен източник на топлина. Те осигуряват дълготрайно и равномерно горене, висока температура и минимално количество дим и пепел.
Брикети от дървени въглища с FCA сертификат – 8кг
Сертифицирани брикети от дървени въглища – перфектният избор за вашето барбекю!
Нашите висококачествени брикети от дървени въглища са създадени специално за любителите на гриловането и професионалните готвачи, които търсят надежден и ефективен източник на топлина. Те осигуряват дълготрайно и равномерно горене, висока температура и минимално количество дим и пепел.
Гъба за почистване DiCalore – Лесно и Ефективно Почистване на Вашата Скара
Поддържайте вашата скара безупречно чиста с високоефективната гъба за почистване DiCalore. Специално проектирана за DiCalore Fix Grill, тя премахва загорели остатъци и мазнини без усилие, като удължава живота на вашата скара.
Вилица за скара DiCalore – Перфектният Аксесоар за Вашето Барбекю
Сертифицирани брикети от дървени въглища – перфектният избор за вашето барбекю!
Нашите висококачествени брикети от дървени въглища са създадени специално за любителите на гриловането и професионалните готвачи, които търсят надежден и ефективен източник на топлина. Те осигуряват дълготрайно и равномерно горене, висока температура и минимално количество дим и пепел.
Грил рецепти от DiCalore
Изпитани рецепти, които ще издигнат вкуса на всяко ястие

Съставки:
- 1,5 кг свински ребра
- 2 с.л. зехтин
- 1 с.л. сол
- 1/2 с.л. черен пипер
- 1/2 с.л. чесън на прах
- 1/2 с.л. лют червен пипер (по желание)
- 1/2 ч.ч. мед
- 3 с.л. соев сос
- 2 с.л. балсамов оцет
- 2 с.л. кетчуп
- 1 с.л. горчица
- 1 ч.л. сушен розмарин (по желание)
Приготвяне:
Подготовка на ребърцата:
Почистете ребрата от излишната мазнина и ципата от долната част на месото. Нарежете ги на порции (по две ребра за всяко парче). Натрийте ги със зехтина и подправете със сол, черен пипер, чесън на прах и лют пипер (по желание). Оставете ги да се мариноват за поне 30 минути.Приготвяне на соса:
В малка купа комбинирайте меда, соевия сос, балсамовия оцет, кетчупа, горчицата и розмарина. Разбъркайте добре, докато се получи гладка смес.Гриловане на ребърцата на скара DiCalore Fix Grill:
Загрейте скарата DiCalore Fix Grill до средна температура. Поставете ребрата на скарата и ги печете около 4-5 минути от всяка страна. Печете на скарата, като ги обръщате, докато се получи златисто кафяв цвят и ребрата станат хрупкави.Нанасяне на меден сос:
Когато ребрата са почти готови, намазвайте ги с медния сос, като ги обръщате на скарата, за да се карамелизират и получат вкусна глазура.Сервиране:
Извадете ребрата от скарата и ги оставете да починат за няколко минути. Сервирайте с допълнителен меден сос за потапяне и гарнитура по избор (печени картофи или салата).
Малък съвет:
Ако искате още по-сочни ребърца, можете да ги обвийте в алуминиево фолио и да ги изпечете на скарата DiCalore Fix Grill за около 1 час, а след това да ги откриете и намажете със соса за финално гриловане.
Тази рецепта с DiCalore Fix Grill ще осигури перфектно изпечени и сочни ребърца, които ще впечатлят всеки вкус!
Съставки:
- 2 броя стекове от ваша любима месо (рибай, т-бone, филе миньон или антрактика), около 250-300 г всеки
- 1 с.л. зехтин
- Сол и черен пипер на вкус
- 2 с.л. масло
- 2 скилидки чесън (смачкани)
- Свеж розмарин или мащерка (по желание)
Приготвяне:
Подготовка на месото: Оставете стековете на стайна температура за около 30 минути преди печене, за да се загреят равномерно и да се избегне стресиране на месото при готвене.
Подправяне: Намажете стековете със зехтина и ги посолете щедро от двете страни. Поръсете с черен пипер. Можете да добавите и други подправки по ваш вкус, но класическата сол и пипер са достатъчни за перфектен вкус.
Гриловане на скарата DiCalore Fix Grill: Загрейте скарата DiCalore Fix Grill до висока температура. Поставете стековете на скарата и ги оставете да се готвят без да ги местите. За средно изпекан стек, оставете по 4-5 минути от всяка страна (за по-големи стекове или по-дебели парчета месо, времето може да бъде малко по-дълго).
Добавяне на масло и аромат: При последното обръщане на стековете, добавете по 1 с.л. масло, смачкан чесън и свежи подправки (розмарин или мащерка) върху месото. Оставете ги да се разтопят и да придадат аромат на месото, като намажете с тях.
Почивка на месото: След като сте извадили стековете от скарата, оставете ги да почиват за 5-10 минути, преди да ги нарежете. Това ще помогне месото да запази сока си и да стане още по-сочно.
Сервиране: Нарежете стековете по диагонал и сервирайте с гарнитура по избор – печени картофи, гриловани зеленчуци, салата или сос по избор (като чесново масло или сос от червено вино).
Малък съвет:
- Използвайте термометър за месо, ако искате точно изпичане: 50-55°C за слабо изпечено, 60-65°C за средно и 70°C за добре изпечено месо.
С тази рецепта ще получите съвършен стек с хрупкава коричка отвън и сочен център, изпечен на DiCalore Fix Grill!
Ето как да приготвиш зеленчуци на грил за истински гурме:
Съставки:
- 1 малка тиквичка, нарязана на тънки ленти
- 1 патладжан, нарязан на кръгчета
- 1 червена чушка, нарязана на големи парчета
- 1 жълта чушка, нарязана на големи парчета
- 10-12 гъби (напр. шампиньони или портобело)
- 1 червен лук, нарязан на кръгчета
- 2 с.л. зехтин
- 1 с.л. балсамов оцет
- Сол и черен пипер на вкус
- 1 с.л. мед (по желание)
- 1 ч.л. сух риган или мащерка
- Лимонов сок (по желание)
Приготвяне:
Подготовка на зеленчуците: Почистете и нарежете зеленчуците на подходящи парчета за скара. Например, тиквичките на ленти, патладжана на кръгчета, чушките на големи парчета и лука на кръгчета. Гъбите може да оставите цели или да ги нарежете на половинки, ако са по-големи.
Мариноване: В голяма купа смесете зехтина, балсамовия оцет, меда (ако използвате), ригана или мащерката, солта и черния пипер. Поставете нарязаните зеленчуци в купата и ги омаслявайте добре, като ги обръщате внимателно, за да се покрият с маринатата. Оставете ги да мариноват за около 15-20 минути.
Гриловане на скара DiCalore Fix Grill: Загрейте скарата DiCalore Fix Grill до средно висока температура. Поставете зеленчуците върху скарата, като редувате по-големите с по-малките (за да се готвят равномерно). Печете ги за около 3-4 минути от всяка страна или докато станат златисти и леко запечени, като ги обръщате, за да не загорят.
Финални щрихи: Когато зеленчуците са готови, ги извадете от скарата и ги оставете за малко да починат. По желание, поръсете ги с малко лимонов сок за свежест и аромат.
Сервиране: Поднесете зеленчуците като гарнитура към основни ястия или като самостоятелно ястие. Могат да се сервират и с дресинг от тахани или сос от авокадо, за да придадат допълнителен гурме вкус.
Малък съвет:
За още по-изискан вкус, можете да добавите малко нарязан пресен босилек или магданоз след като зеленчуците са готови, а за по-силен вкус – поръсете с настърган пармезан.
С тези зеленчуци на грил на DiCalore Fix Grill ще направите перфектно ястие, което е не само вкусно, но и визуално атрактивно – идеално за истински гурме преживявания!
Изберете скарата DiCalore Fix Grill и се убедете сами в удобството и качеството – чуйте мнението на тези, които вече я използват!
Клиентите за DiCalore Fix Grill




Съвети и рецепти
От DiCalore с любов... и жар

Съвети за избор на правилното гориво
Правилният избор на гориво е ключов за отличния вкус и ефективността на вашето готвене. За перфектна работа на Di Calore Fix Grill препоръчваме нашите висококачествени брикети от дървени въглища Di Calore

Предимствата на сглобяемата конструкция
Di Calore Fix Grill е проектирана с мисъл за удобство и мобилност. Благодарение на своята сглобяема конструкция, скарата се разглобява и съхранява лесно, заемайки минимално място. Изработена от висококачествени материали, тя

Тайните на перфектната марината
Перфектната марината е комбинация от киселинност, мазнина и подправки, които не само овкусяват месото, но и го правят по-крехко. Киселинни съставки като лимонов сок, оцет или йогурт спомагат за разграждането