За нас

С екип от висококвалифицирани специалисти, ние от Фестина Груп приемаме всеки един проект като единствен и неповторим. Влагаме максимално усилие и енергия в неговото качествено, но и надеждно изграждане и въвеждане в експлоатация.

 

Какво предлагаме?

Проектиране

Доставка и монтаж

Въвеждане в експлоатация

Техническа поддръжка

Безкомпромисно качество

За да можем да извлечем максимума от всеки проект и да оставим в нашите клиенти чувство за удовлетвореност от свършената работа е необходимо да бъдем безкомпромистни към качеството на труд и използваните материали. Това е и причината да изберем
монтажни конструкции от Van Der Valk – Холандия.

Защо Van Der Valk

  • Иновативни системи за монтаж изработени в съответствие с всички световни стандарти.
  • Бърз и лесен монтаж.
  • С възможност за монтаж, както на земна повърхност, така и на вскякаъв вид покривна конструкция.
  • Налични, каквот в портретна, така и в пеизажна конфигурация.
  • Предлагат се и готови сетове за монтаж

Скачен покрив

Плосък покрив

Земен монтаж

Соларни панели и инвертори

За да можем да отговорим на специфичните нужди на всички наши клиенти и да успеем да задоволим техните изисквания, ние от Фестина Груп залагаме само и единствено на доказани лидери в производството на PV панели и инвертори. За удобстовото на нашите клиенти се стараем да поддържаме и големи складови наличности.

Фотоволтаични системи са съоръжения за превръщане на слънчева енергия в електрическа енергия. Фотоволтаичната система съдържа слънчеви панели, съставени от слънчеви клетки от полупроводников материал, при който протича фотоволтаичен ефект. Процесът по природа е физикохимически, тъй като първият му етап е фотоелектричен ефект, след който протича електрохимичен процес, при който се генерира електрически ток. Енергията, генерирана с фотоволтаични системи отдавна се счита за чиста и възобновяема енергия.

 

Според Българската фотоволтаична асоциация, 2019 г. е отбелязала бум на слънчевата енергия в ЕС и над 100% ръст на пазара. Прогнозите са за нов рекорден ръст на инсталираната мощност от 24,3 ГВт за 2022 г. и 26,8 ГВт за 2023 г. Според асоциацията бъдещето на фотоволтаиците е в градските проекти и транспорта.

 

Фотоволтаиците са подходяща инвестиционна възможност за:
  • Инвеститори, включително фондове, насочени към ВЕИ сектора
  • Преприятия, големи консуматори на електроенергия, които могат да задоволяват собствените си нужди, а остатъка да продават
  • Производители на соларни панели, които да реализират проект с произведените фотоволтаични системи, инвертори и пр.
Винаги съветваме нашите клиенти да извършат цялостна проверка на проекта, преди да пристъпят към инвестиране. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

Защо да изберете фотоволтаични соларни панели на марката DAH Solar?

Разгледайте всички мощности на фотоволтаични соларни панели на марката DAH Solar и изберете най-подходящото за вас!
X